Kiuruveden Fysi-Askel

''Yhdessä askeleet arvokkaaseen arkeen''


Tervetuloa Kiuruveden Fysi-Askel Oy:n laadukkaaseen, ammattitaitoiseen ja monipuoliseen fysio- ja allasterapiaan sekä personal training -palveluihin. 

Meillä on sopimus kelan kanssa yksilöllisestä vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta. www.kela.fi fysio- ja allasterapiassa. Teemme kelan kuntoutusta toimitilallisena Kiuruvedellä. Toteutamme kuntoutussuunnitelman mukaista, asiakkaan kanssa yhdessä suunniteltua tavoitteellista ja arkea helpottavaa terapiaa. Näillä kotisivuilla asiakas voi tutustua monipuolisiin terapiapalveluihimme. Mikäli sinulla on käytössä avustajakoira, jonka tarvitset mukaan kuntoutukseen ilmoita asiasta etukäteen.

Teemme kotikäyntejä asiakkaan arkiympäristöön esim. päiväkotiin, kouluun, palvelukotiin ja kotiympäristöön. Yhteistyö omaisten ja muun lähiverkon kanssa on tärkeä osa kuntoutusprosessia.

Henkilökunnan kokemus, ammattitaito ja jatkuva koulutus takaavat terapian korkean laadun!

Paljon kiitosta saaneet, ajanmukaiset hoitotilamme sijaitsevat aivan Kiuruveden keskustassa katutasossa ja allasterapiaa toteutamme Kiuruveden uimahallissa.

''Meille jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja tärkeä.''

Hyvinkoulutettujen ja kokeneiden ammattilaisten avulla voimme tarjota laajat ja monipuoliset terapiapalvelut.
Fysioterapia, allasterapia, painokevennetty harjoittelu, MDT-menetelmä, ryhmäliikunta ja personal training -palvelut ovat vain osa kokonaisuutta. Meillä on tämän lisäksi tarjota palveluita erikseen kohdistaen lapsille, aikuisille, urheilijoille ja lääkinnällisen kuntoutuksen alueella. Tutustu Palvelut-valikossa oleviin terapioihimme tarkemmin.

Kelan myöntämä korvaus lääkärin lähetteellä annettavasta fysioterapiasta päättyi vuoden 2022 lopussa. Tarvitset kuitenkin lähetteen, jos sairaskassa tai vakuutusyhtiö niitä edellyttää. Meille voi edelleen tulla hoitoon ilman lääkärin lähetettä tai lääkäri voi ohjata asiakkaan fysioterapiaan lähetteellä. Lääkäri voi myös kirjoittaa asiakkaan epikriisiin suosituksen fysioterapiasta. Yksityisen sektorin fysioterapiakäynnistä ei saa enää matkakorvausta, mikäli hän maksaa terapian itse. Tiedostele hyvinvointialueeltasi mahdollisuutta saada maksusitoumus tai palveluseteli fysioterapiaan. Kela maksaa matkat terveydenhuollon maksusitoumuksella tai palveluseteleillä järjestettävään fysioterapiaan (kelataksi mahdollisuus).


Instagram Feed

Using Format